Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://gd.se/nyheter/alvkarleby/1.2180579-har-vaxte-stig-dagerman-upp?m=print


DAGERMAN OCH JAG

 

dagerman och jag

vi kom från samma by

över samma marker

såg vi morgnar gry

gick på samma väg

och sprang vid samma älv

dagerman är död

tog livet av sig själv

väjer du för sånt?

det gjorde inte han

han var realist

skribenten dagerman

han var sann konstnär

brann med stark passion

aldrig ska hans verk

bli vatten under bron

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP