Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör en sång en vacker sång

Jag hör en sång
en vacker sång
En liten trall
om mitt kall
Att vara snäll
och utan gnäll
Det vore skönt
om det var grönt
Men jag ser så mycket oro
när jag önskar frid och ro


Men tillåter
och förlåter
Mig själv
lite gnäll
Om det är sant i min famn
så är det sanningens namn
Och jag kan
i min hamn
Orättvisor inte se
då vill jag be om annat be

Jag drar mitt svärd
i denna värld
För att förklara hur det är
att vara drabbad av misär
Får en röst
i mitt bröst
Som skandalerar ut
min regerings missbruk
Mot de sjukastes
hus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-10 14:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra, viktigt ämne.
2013-06-10

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP