Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare



Jag trevar efter
ditt dörrhandtag.
små röda punkter
lyser i mörkret
och på himlen går
tunna ljusare skyar.
Vinden drar lite
snålt mot kinden.
Gräset är vått.

Jag lämnade
min barndoms dal
i skuggorna och
nu står jag här uppe
med nyckeln i handen,
nyckeln till din Himmel.
Var är nyckeln?!
Jag höll i den, nyss! Bäst,
jag tar mig hemåt, igen!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-10 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf