Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARSPÅR

nu blommar det gult

längs järnvägsspåren

i kväll är jag ensam om det sköna

den tiden är kort

som följer våren

som ger oss sitt guld, det lummigt gröna

nu sveper en sorg

längs junistränder

en hopplöshets suck från dimhöljd dal

här sitter en man

med tomma händer

och oåterkalleliga val

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-10 20:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvart skaldat
2013-06-11

  Arowana
Mycket bra, som en allt snabbare läst liten historia. Speciellt slutet ger tankar.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP