Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör min röst

Hör min röst
känn min tröst
Gå till guds hus
finn ett ljus

Be en bön
om Guds lön
Gör en avbön
på kapitalismens makts lön

Jag såg ljuset för en kort stund som död
vill dela med mig av mitt bröd
Inte vara här
i kapitalismens värld

Där alla bara tänker på sig
och utnyttjar mig
Trampar på alla som är sjukare än mig
och inte kan försvara sig

Därför går jag tillbaks till Guds hus
och känner ett tillfälligt lyckligt rus
Ber om att få komma bort från detta olycksalighetens land
i godhetens oas ber jag att han klipper av mitt livs band

Jag är trött så evinnerligt trött
mina tårar har mina kinder blött
Hämta mig nu snälla Gud
du vet att jag alltid försökt följa dina bud




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-10 23:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsamma rader...kram.
2013-06-11

    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP