Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAVSTEN

den ultimata inskriptionen

på en gravsten jag har sett

en fantastisk sammanfattning

av det hela rätt och slätt

ja, den borde bäras runt

på ett plakat på första maj

så snillrik i sin enkelhet

jag syftar på: "DON'T TRY"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-06-12 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP