Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exhibitionist



Man är väl en trist
exhibitionist,
som vill att andra ska läsa i
böcker med ens egen poesi.

Skrivarkarriär
med mången barriär -
och svarta hål att parera.
Men allt man vill är: briljera!

Vända ut och in
på sitt själaskinn.
I ljuset, strålande vandra,
- imponera på de andra!

Känna tidens vindar.
Öppna Edens grindar.
Äta offentligt med vacker sked.
Hoppas man har nåt å komma med!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-12 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med föregående talare
2013-06-12

  mysing
och det kan jag säga att du briljerar med grace,
en fröjd att läsa dina alster!

2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf