Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVA MER

jag har en tung gitarr i hjärtat

som pumpar fram boogieackord

har man en tung gitarr i hjärtat

blir rytmen gungande och hård

det finns en takt i mina fotsteg

när jag vandrar gatan ner

men ett förakt i era ögon

för att jag vill leva mer

 

jag hör hur jerry lees piano

hamrar stadigt i mitt bröst

det sätter standarden för stuket

skänker lindring, skänker tröst

har zz top och status quo som

mullrar härligt inom mig

och hur jag än försöker kan jag

inte dela det med dig

 

i tanken vandrar jag med mayall

nerför sunset boulevard

en bråkig man med brokigt inre

ett slags rockande bastard

jag har en hård gitarr i själen

betonger brister där jag går

det sviktar i akilleshälen

och gungar tufft runt mina sår

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 14:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Lysande Larz! Jag ser dig.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP