Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR DIN MAN

 

om du vill bli mjukt berörd

och ömt beundrad

är jag din man

vill du få din fond av tröst

och kärlek plundrad

är jag din man

om du vill bli buren fram

på starka armar

är jag din man

vill du ha karisma, klass

och stil som charmar

är jag din man

 

 

är det rakt på sak

och smak

ditt hjärta söker

är jag din man

någon som är rar

och rak

och inte röker

är jag din man

om du har fått nog

av krog

och ytligheten

är jag din man

vill du dra dig undan

från offentligheten

är jag din man

 

 

 

vill du ha passion

och obegränsad hetta

är jag din man

vill du ha en tolk

som orkar översätta

är jag en man

vill du höra mera

så kan jag berätta

jag är din man

har du ett begär

så vill jag gärna mätta

jag är din man

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-14 21:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Vilken man!!
2013-06-15

  KattenKin VIP
Bokmärkesmärkt så jag har min önskelista klar ;)
2013-06-15

  Måna N. Berger
"I´m your man" Ni HAR mycket gemensamt, jag har noterat det förr!
2013-06-14

    ej medlem längre
Den innehållsförteckningen torde falla många kvinnor i smaken! En text med god form också.
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP