Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOTTERI

i vårt kotteri

är alla som vi

i vårt kotteri

har vi xenofobi

vår grupptillhörighet

är vår identitet

vår gud är alkohol

feghet är dess profet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 16:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant!
2013-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Varför inte?
2013-06-15

  Edgar Allan Ågren
jag anser att alkohol borde total förbjudas
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP