Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT MIDSOMMAR

björkarna susar

mera barndom än framtid

furorna tiger som män

grässtråna vinkar

både badstrand och glänta

allt går mot midsommaren

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 16:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så sant
tiden bara rinner i väg
2013-06-15

  mare VIP
En härlig tid!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP