Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt att mangla



Tanken vilar
i hjärnans marker.
Strålar ilar
i stadens parker.

Allting händer
liktsom förutsagt.
Hjärtan tändes
av en inre makt.

INGENTING är
så äkta nordiskt,
som faster Claire -
och hennes guldfisk!

Dikten tar språng
från allvar - till skämt.
Mangling på gång -
så blir det mer jämnt!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 23:32



Bookmark and Share


  ULJO
Fint och briljant rimmat
2013-06-17

  KattenKin VIP
Himmel vad jag föll för de första två verserna, riktiga kullerbyttor. Snyggt!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf