Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JORDENS FÖRNEDRADE

de guppade och fjädrade

och var så lagom fasta

som en av de förnedrade

jag längtade att hasta

till dessa fina frukter

och få kupa mina händer

att locka fram den fukten

som man känner när det tänder

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-06-16 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP