Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INOM OCH UTOM MIG

stråken är slitna

språket känns trångt

lazze är liten

och når inte långt

kom lilla leila

kapa mitt plan

hjälp mig att pejla

du som är van

 

 

 

vill inte gå där

det krälas och kryps

vill inte fjäska

stygg så jag nyps

fräter på er

förfalskade frid

beskaste droppen

stygg cyanid

 

 

 

 

blues är en vildkatt

otämjd och vig

spärrar ut klorna

redo för krig

blues är bukowski

sjaskig men klok

mig har den fångat

klo som en krok

 

 

 

 

 

frisk eller måttlig

vind i min lönn

och än så länge

blommar vår rönn

råstedt bland rosor

sextiotalsglad

jag sitter fast i

trosornas stad

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 15:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Du behöver nog ingen andrepilot,
vissa rader tar verkligen höjd.
Coolt och o fräckt gungar det. :)
2013-06-17

  Måna N. Berger
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611087662250577&set=o.363947527019139&type=3&theater

2013-06-17

  Måna N. Berger
Ännu en lysande text från din penna, du blir bara bättre och bättre!
2013-06-17

  kerstin skriver VIP
jag gillar rytmen och innehållet i denna strof fram till bukowski:

//blues är en vildkatt

otämjd och vig

spärrar ut klorna

redo för krig

blues är bukowski

.. //
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP