Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLDELES I NÄRHETEN

alldeles i närheten

bara några steg

kan han finna kärleken

men han är för feg

fulländning förkroppsligad

lockar sällsamt skön

som en båt den skeppsbrutne

på den öde ön

 

 

 

 

årtal kan man glömma bort

de är siffror blott

kärleken är större än

trivialt och smått

hettan smälter blixtsnabbt ner

varje barriär

det finns ting man inte ser

för att man är kär

 

 

 

 

 

svårt att sluta tänka på

henne som han mött

hon som uppväckt det som nu

borde varit dött

fysiskt känns hon fastän hon

inte alls är där

en väg gick till klockrike

men vart går den här ?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-17 18:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kärleken har ingen ålder säger dom som inte sitter fast i fördomar som jag.
Jag hoppas man kan radera sina kommentarer här allteftersom man växer ur dem. ;) Snyggt skrivet, allt faller som på naturlig plats!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP