Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med tummen i vädret

Fräck och frank tog hon sig fram helt pank
med tummen i vädret vid vägkanten
alla kunde se hur hon log
när hon halva världen med storm tog

Mil efter mil bytte bara bil
sällskap och samtalsstil
resan, både den yttre och inre, 
ett obetalbart äventyr; kostade inte en spänn

Med bagaget på ryggen kände hon sig hel
lite lustigt hur det blir för en del
nya städer nya ställen nya broar nya vatten
allt susade förbi utanför genom natten

Hon kollade på kartan över kontinenten
vek ut den över knät med fötterna i fönstret
inne i en främmande långtradarhytt
en härlig tid för en skytt




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-17 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen en stark och bra historia! APPLÅD!
2013-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag har just sett "On the Road" ("Hon sa: Jag läser Kerouac, Jack Kerouac. Har du läst honom nån gång? Jag sa: Nej, men har du lust att hänga med på lite stillsamt hålligång?")
Därför passar det bra att läsa denna just nu.
2013-06-17

    ej medlem längre
En del människor klarar allt. Är man nog frivågen så går tydligen vad som helst.
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP