Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATTRAKTIONEN

i all attraktion ligger åtrå

annars vore den ingenting

när Skaparen gav oss åtrå

fanns en avsikt och grundmening

i all attraktion ligger spänning

som är som en stark vibration

i all attraktion bor förbränning

och brand innebär destruktion

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-18 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi människor tenderar att hemfalla åt det destruktiva- så lever vi ju ock i en fallen värld. Men åtrå, passion kan vara renat från syndens fördärv. Kan ju ock vara asexuellt och göra oss till kämpar för den goda kampen utan svärd.
2013-06-18

  KattenKin VIP
En sann summering,
precis på detta vis är det.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP