Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL DU BLI PUBLICERAD

man ska het nåt särskilt

för att komma på fråga

namnet handlar det mer om

än talang och förmåga

man ska ha rätt kontakter

vara anpassningsbar

är man dessutom PK

är väl saken rätt klar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-18 16:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna rader
2013-06-20

  Edgar Allan Ågren
så sant som det var sagt
2013-06-18

  KattenKin VIP
Bullseye!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP