Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läger av rosor

Brygger en kärleksdryck
av nejlikor



 Bereder oss en festmåltid
med frukt och vin


Bygger ett läger av rosor omkring oss
lägger oss till ro


 Faller in i drömmen
som överträffar allt
som jag nånsin kunnat ge dig


 

När morgonen åter gryr
så finns endast minnen
kvar av den förtrollande dröm
som vi befann  oss
i



hemligheten vilar bakom våra ögonlock




Fri vers av prinscess VIP
Läst 1455 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-02 20:41



Bookmark and Share


    Pytte
"hemligheten vilar bakom våra ögonlock"
säger allt!
2007-01-21

  alvan
Underbart, bakom ögonlocken bor det vackra kvar i oändlighet!

Vacker text!
2006-03-07

  Jack_iX
Prinscessan ... så vackert !
Vilken uppbyggnad fram till slutet ...
Hemligheten ... är din !
Grattis till redaktionens val - helt rätt !
Klockren femma !!!!
2006-03-04

  Jessica Ewa
Det har är något av det vackraste jag läst! Den här gången har du verkligen överträffat dig själv!! Grattis!
// Jessica Ewa
2006-03-04

  noname_realmind
Mycket fin. Absolut en av dina bästa.
Gillar särskilt slutraden.
2006-03-04

    Porslinsdockan
Ja tänk om det skulle vara så här i verkligheten, men varför inte försöka skapa sig lite drömvärld då och då. Jättevackert!
2006-03-04

  Daniel_78 VIP
Ja detta var en vacker och jag tycker du tar dig igenom den
utan det minsta att klaga på. Tycker detta är den bästa jag läst av dig.
2006-03-03

    Cajsa
Härlig dikt min vän!
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP