Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann en lyckoklöver!

Fann en lyckoklöver


men inte i naturen


 


Utan i mitt inre


där växte det vackert


 


En blomma i dess mitt


vit rosa inslag av rött


 


Det jag fann var en annan själ


Det jag fann var Du <3


 


Känn hur jag står stadigt bakom dig


Känn min värme och min tröst när du är ledsen och rädd


 


Känn min kyss


 känn Mig ;) <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 430 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-19 13:05



Bookmark and Share


  själensfrihet
Så vacker och stark
2013-06-26

  agneta pichler
vackert och nära
Tjusigt skrivet
2013-06-25

  marie ohlson
SHIT!! Förlåt språket med den tog så rakt in i själ o hjärta!! Grym text!!! Precis så vill jag att de ska kännas när jag möter min älskade... ;)
2013-06-24

  Rozsi.kovacs

jätte vacker lars
2013-06-20

  anits VIP
Så fint om lycka
dina fina ord berör
2013-06-20

  Alva Johnsson VIP

Lyckoklöver, barndomsminnen.
Pressade dem och la i en bok.
Och nu som vuxen..en kärleks
Symbol. Vackert.
2013-06-20

  Maiah VIP
lycka och kärlek...=lyckoklöver....
2013-06-19

  Fem hjärtan VIP
Ett bokmärke!
2013-06-19

  Fem hjärtan VIP
Underbar lycka!
2013-06-19

    ej medlem längre
Så underbart!
2013-06-19

  Carina Bendix
Mycket vackert!
2013-06-19

  Chawa VIP
Fullständig lycka! Så fint!
2013-06-19

  Ljusletaren
Gillar speciellt dessa rader;
" Fann en lyckoklöver men inte i naturen
Utan i mitt inre där växte det vackert"
Strålande bra/kram
2013-06-19

  Angel of love
Vilken lycka, vilken ömhet du sprider! Väldigt fin.
2013-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så tryggt och fint!
2013-06-19

  Rise Little One
Vilken lycka som du vårdar den ömt...
2013-06-19

  Suzy med punkterna
Kärleksfullt och varmt skriver du
2013-06-19

    ej medlem längre

Värmande vacker ..
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin