Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DENNA TID

jag kom till världen

för en tid som denna

jag kom till världen

för att lära känna

och att lära tjäna

Dig som gav mig livet

Du ska stå för kraften

ty så står det skrivet

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 18:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP