Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grundlurade

Grundlurade av lögner murade
samhällsbyggarna i skuggan kurade
solade i förstorade positioner
dubbel trubbel väljer vanliga
utan att varken veta eller leta
sanningen om att alla lider
att de svindlar oss
lurar oss gräsligt förstås
att så tydligt se detta, svider

De står på våra axlar
trampar på vår värdighet
växer när vi krymper
de glider fram så lätt

och lägger notan på vårt bord

men inte ens då tar vi in det som sker




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-20 13:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Hellre det rakt av än Bildts epitet: "Medium size dog with big dog attitude" ;)
2013-06-27

  Annika Persson
Bullterrier
2013-06-26

  Lars Hedlin
JA så är vår värld
2013-06-24

    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet om vårt falska samhälle.
2013-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Just det. FRI-murade.
2013-06-20

    Silverbjer
Det går bra nu... ;)
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP