Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVVÄPNA MIG

avväpna mig

du som har nyckeln till min kåk

avväpna mig

så talar jag ett annat språk

avväpna mig för

annars blir det bara bråk

 

 

 

 

pekpinnarna

får bara motsatt effekt

vifta med en

så ser jag till att den blir knäckt

avväpna mig

men använd visdom och respekt

 

 

 

 

avväpna mig

du som har rätta handlaget

du som förstår

vad som i grunden har gått snett

avväpna mig

men använd inga huggormsbett

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-20 15:19



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Så bra diktat! Fint!
ML
2013-06-20

  Rozsi.kovacs

helt lysande
2013-06-20

  KattenKin VIP
Wow! Den här bör ha en varning: Spänn fast säkerhetsbältet, nu åker vi! Riktig bra, jag gillar den helskarpt.
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP