Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAVID BERG

jag kan aldrig jeffrey lee pierca

ditt hjärta med min röst

och inte ens få dit min säkerhetsnål

men jag vet en famn som står öppen

där jag kan söka tröst

mitt liv har en annan mening

ett annat mål

jag kan aldrig påverka dig på

det sätt som pimme gjort

och aldrig vara som strummer och simonon

jag kan aldrig vara större

än det som du anser stort

jag blir bara moses david i kimonon

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-22 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP