Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden lånad från google


Det finns vågor

  

det finns vågor

och det finns vågor

 

vågor som får mig

att gunga av ilska

 

dessa vågor

som gör att jag känner

mig utanför

 

vågor utan rytm

utan soluppgång

 

jag är den jag är

kan inte, vill inte

ändra på mig

för att passa in

 

jag vill gunga på vågen

känna harmoni och kärlek

inte ilska och utanförskap

 

 

anits 23 juni 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-23 14:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-06-25

  Lars Hedlin
Önskar dig all lycka och värme kram :)
2013-06-24

  Anya VIP
Svårt med dessa känslor, helst när de blir så starka. Önskar diktarjaget den harmoni och kärlek som så vackert skrivs om.
2013-06-23

    ej medlem längre
Var glad om du får mothugg å sedd över axeln, säger Thomas a Kempis i boken Om Kristi efterföljelse.
2013-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag njuter av mitt utanförskap och renodlar det.
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP