Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUK

staden är regnsjuk

och grälsjuk

jag är mentalsjuk

och kelsjuk

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-06-23 15:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Kramis ;)
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP