Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPARGLÄDJE

det finns lycka i skaparglädje

för den kommer från himmelen

ingen borde få stänga in den

jag vill uppmuntra var och en:

spräng begränsningens restriktioner

låt begåvningen få ta vid

finn din plats i Guds stora plan och

skapa storverk i sinom tid

 

 

 

 

hellre ensam med skaparglädjen

än till bords vid ett gästabud

här finns smedjan och jag är smeden

elden kommer från himlens Gud

skaparglädje, det sköna ordet

inspirerar mig denna dag

sporrar mig till att fatta pennan

vacker söndag med nya tag

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-23 15:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar text!
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP