Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN OCH MED NU - FÖRFALL

kulmen är nådd

klimax har nåtts

från och med nu - förfall

sen blir det hårt

sen blir det grått

vinden blir vresigt kall

först går det upp

sen går det ner

sådan är livets gång

tills jag till sist

står inför Gud

och sjunger Lammets sång

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/6 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-23 16:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Slutet på dina rader
säger jag amen till ;)
2013-06-24

  © anakreon VIP
It's not over untill...
Calle
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP