Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMER HEM MISSLYCKAD

kommer hem misslyckad

det är alltid så

kommer hem uppstyckad

uppdelad i två

kommer inte hem så snäll

som jag var förr

men jag blir en annan när

jag stängt min dörr

 

 

 

kommer hem nedpsykad

industriellt

kommer hem uppretad

skadad i fält

staden där man inte alls

får sticka ut

om du sticker upp din hals

då är det slut

 

 

 

 

 

kommer hem arg och sur

fylld av ett hat

för jag spårar alltid ur

blir obstinat

sabotörernas parad

är en patrull

patrullerar denna stad

för lögnens skull

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      24/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-24 16:12



Bookmark and Share


  Robin V
Åh! Så himla bra!
2013-06-24

  Rozsi.kovacs

Skriver så bra o fängslande Larz
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP