Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2009


Stuck on you amfetamin

(vem är det???)

det är någon
som mixtrar med mitt huvud
slår spikar genom min hjärna
trollar bort mitt förstånd

logik?

vem vet vad det är

(vem i helvete är det???)

högspänningsledningar
alla vet något om mej
överallt
pratar alla om mej
nåt är så jävla snett

vem är det
som går bredvid mej??
hursomhelst
hör jag bara konstiga saker
vill bara fly, springa och gömma mej?
vart finns närmsta sten?
halsen torr

får inte fram ett ljud

vart finns det vatten???

fan borde försöka sova
men tåget kör rakt in i min hjärna
och det är svårt
att se normal ut


lämna mej ifred för fan




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-17 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte