Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Ormen



Jag stryker hans
bruna hår, som
är mjukt och glatt,
med fingret och
säjer: -Ormen
har jag vräkt

från piedestalen!
Hon satt länge
som en propp
i himlen
för mänskligheten.
Högst upp

på näringskedjan,
fattar du? Det
har med Intelligens
att göra, det där
med trappstegen.
Hon var smartast!

Det tog mig en
evighet att
spränga hennes
kod.
Jag fick lite
hjälp, också.

Av hennes man!
Han ville bara stila
lite med sitt överläge -
- och gav mig - i
sitt skryt, - några
viktiga nycklar!

Efter Ormen
hoppas det fritt
mellan posterna.
Den på toppen
måste alltid
åka ned, igen!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! Mycket!

"Hon var smartast!
-
Det tog mig en
evighet att
spränga hennes
kod."
Jävla bra!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf