Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har hållit våra hjärtan...

Du har hållit våra hjärtan nära ditt
alltid funnits där och haft tid.
Glatt dig åt vår lycka och glädje
med tankens kraft hjälpt oss genom svårigheter.
Visat barnbarnen kärlek och respekt
lyssnat och alltid haft en varm famn.
Hos dig kände man sig alltid välkommen
ingenting var viktigare än oss-din familj.
Hos dig fick man ett soligt leende
och finurliga humoristiska skämt.
Många är stunderna vi kommit varandra nära
känner en stor respekt för att du var så kärleksfull.
Vi kommer alla att innerligt sakna dig
men du lever för alltid kvar i våra hjärtan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-25 14:55



Bookmark and Share


  Nina.H
En fin hyllning och fina minnesord..
stor saknad i dessa ord..
2013-09-11

  La Magnólia VIP
Kärleksfullt utrycker du de vackra minnen som finns bevarade i hjärtat.
2013-07-26

  anits VIP
En vacker minnesdikt och
en fin sann kärlek
2013-06-28

  Ljusletaren VIP
Detta är sann kärlek /kram
2013-06-28

  Lena Själsöga Keijser
hjärtvingar andas i orden


2013-06-25

  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat... fin
2013-06-25

  ResenärGenomLivet
En sån fin och mjuk minnesdikt...
2013-06-25

    ej medlem längre
Hyllas den som hyllas bör!
2013-06-25

  Lars Hedlin
Fin hyllning i all sorg...
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP