Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlever nog..




Du min älskade poetvän, du kallade mig överlevare och jag kan inte smälta det.

Överlevare!

Du är så sann, du är den enda som jag tror förstår, mitt hjärta, min själ..

Du klär av mig sanningar och min hud faller, faller..

Jag trodde att jag grävt ner allt det fula, all svält och alla världskrig!


Men du ser mig och förstår, allt lidande jag har tatuerat i min själ,



En enda blick från mig och du kan läsa mörkret i mina ögon

utanförskap

ensamhet

döden runt husknuten

blåmärken runt min hals



Svarta fjärilar bygger bo i hela universum

bildar länkar mellan vilsna själar

visar monstertänder på nätterna



hudar flyger med vinden

röster förvrängs

mjuka rörelser stelnar



Jag förblöder, men du har berättat för mig,

jag är en överlevare och så får det bli..




Fri vers av genni VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-26 21:30



Bookmark and Share


  agneta pichler

Jag känner din smärta
som min egna

visst det är sant Du är en överlevare
och alla andra som kämpar i motvind..


väldigt vackert och gripande skrivet

(Den första kommentaren du fick
måste jag säg mot)

- visst historie böckerna skriver om
2 stora och långa världs krig..

men det är tyvärr bara se
Nyheterna..så vill jag påstå
att hela världen är i krig..
Länder som krigar
ligor som har ihjäl varandra..

extrema religions utövare??
som säger att dem dödar
i Guds namn
via terror dåd osv..

är i detta värds krig hela världen är
upp och ner..

Kram på dig
och lycka till



2013-07-02

    ej medlem längre
ord ord ord men förbaskat min sanna och enda dina ord bränner fast i mig
2013-07-02

  Hanna Mari Wallin
orden griper tag, de får ett fäste
så starkt skildrat man lämnas ej oberörd!
2013-07-02

  Chorin Raphael
Så många bilder som målas upp, av komponenter som känns ovanliga tillsammans. Jättefint.
2013-07-02

  anits VIP
Så starkt och berörande skaldat
dina ord griper tag i själ och hjärta
2013-06-27

  aol
bara så starkt din skrift grep så tag i hjärtat, ja du är en sann överlevare min fina poetvän,
2013-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Lyckligtvis har vi "bara" haft två världskrig hittills, men det räcker mer än väl.
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP