Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIMT GENOM PÅ GLÄNT

så svalnade och klingade det av

och vinden mojnade på detta hav

en sång om en semesterflirt dog bort

en incident av sällan skådad sort

men liksom minnena från snökaoset

och annat stort och kraftfullt som jag sett

med stoiskt envishet har dröjt sig kvar

så vårdas detta ömt av känslig karl

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-28 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP