Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLADDERTACKOR

 

jag vet att det pratas om mig

jag får höra en del, må ni tro

alla kan inte tycka om mig

på de platser där människor bo

jag vet att det skvallras om mig

och det må väl vara hänt

att det går ett rykte om mig

för det är ju så bevänt

med dessa inkontinenta

att de inte håller tätt

det läcker med moms och ränta

en sur och förgiftad skvätt

 

 

 

 

 

agera desinformatörer

är vad vissa av er har för er

ni sprider så beska odörer

och sådant som alls inte rör er

är sådant ni prioriterar

för när ni verbalmasturberar

så ger sådan vinkling och lutning

en exra pikant liten njutning

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2013

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP