Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Bland orden

  

bland orden

drömmer jag mig bort

till en annan tid

en tid med fåglars sång

glädje och kärlek

 

i dessa stunder lever jag

lyssnar till vindens sus

i björken och aspens

grenverk

 

tystnaden ger min själ ro

där bland orden

skapar jag mina drömmar

om kärlek tillit

och äkta vänskap

 

anits 28 juni 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-29 00:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud."
2013-07-03

  Eva Helene VIP
Kärlek, tillit och äkta vänskap - ja, något att drömma om och försöka förverkliga.
2013-06-30

    ej medlem längre
Så sanna och fina är dina ord!
2013-06-29

  aol
vackert sant,
2013-06-29

  Lars Hedlin
Underbart!
2013-06-29

  Anya VIP
Fin om drömmar som kanske vi alla har....i alla fall jag.
2013-06-29

  ResenärGenomLivet
O, så fint...håller med dej...orden ger mycket glädje...
2013-06-29

  Alva Johnsson VIP

Våra trognaste vänner!
2013-06-29

    ej medlem längre
Ja, bland ord å böner!
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP