Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hände sig hösten 1951 på ett pensionat i Hudiksvall.


Upprinnelse


Min upprinnelse
är 1952.
En del kom
före, andra
efter.

Källan, dessförinnan,
ter sig som
en svartvit bild,
ett träd tecknar sig
ur "myrornas krig".

Det kan mycket väl
ha varit en bomb,
som slog ner, där
jag var - innan avelsen
på pensionatet.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-29 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf