Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Ibland flyr jag så mycket
att min själ lämnar min kropp
överger min ryggrad
min värdighet
Lever mitt liv under ögonlocken
yr av drömmarnas karuseller
vaknar jag till en verklighet
jag inte längre kan orientera mig i





Fri vers av Me-linda VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP