Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia.

Livet.

Detta förvittrande vansinne.

Skrik. Gråt. Stupa. Fumla.

Det bryter ned likt som det lyfter upp.

Lek. Skratta. Dansa. Älska.


Livet.

Där ingenting spelar någon roll.

Där den minsta fjärils vingslag,

Eller det nättaste barnets gäspning

Betyder allt i världen.


Livet.

Där det renaste

Vi har

Är

Enslighet.




Fri vers av Vinterkungen
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-04 02:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Häftig! Jeklar, min dator
krånglar. Bra dikt! ;)
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen