Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memento mori

Asfalten mjuknar
skogarna brinner
alla fönster står på glänt

Lakanen förtvinas
jag tappar dagarna
ett vegetativt tillstånd

Här väntar döden
jag hoppas Gud väntar på mig


Men hur ser Han på sitt projekt,
när hela tanken är undergång?

Jag är så nära att det bränns.






Fri vers av Attila
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-05 00:01



Bookmark and Share


  Federico Romano
Gud finns han? Bibelns ord är skriven av män eller? Lev ditt liv här i berg & dalar.. Lycka till..
2013-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Undergång är nödvändig för övergång.
Han har räknat hårstråna på ditt huvud.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila