Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄNDRAD PASSFORM

stan är för liten

jag är för sliten

arg och besviken

på alla riken

alla strukturer

alla figurer

trött på musiken

stött av mystiken

 

 

 

stan är kultur, men

jag växte ur den

trängd i det trånga

stängd av det vrånga

ville ju hit, men

stan är för liten

stor är aptiten

var finns retreaten?

 

 

 

 

 

 

********

 

ge mig en kväll

på chelsea hotel

minsta sviten

det gör ingenting

för stan runtomkring

är inte liten

månsken och du

i rum fjorton noll sju

fram med grädden

sen ligger vi sked

inget kan mäta sig med

vår tid i bädden

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-06 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP