Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOSAMMA

känslosamma

tala mig

in i gryningen

ös ut allting

över mig

landa frigjord sen

dansa som en

dimslöja

julimorgonen

står där smyckad

just för dig

känslosamma

vän

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2013-07-06 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP