Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöshetens sång!

Ibland känns allt bara så hopplöst


Tysta toner av längtan


 Frustration 


 Vill vara någon annanstans........




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-07 12:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svårt att hitta mening ibland - dina ord uttrycker det så väl!
2013-07-15

  Lindha W Gustavsson
Känns igen, kan inte uttryckas bättre!
2013-07-09

  anits VIP
Vemodigt, fint skaldat
så kan det kännas
för många av oss ibland
2013-07-09

  agneta pichler
de e sommar barnrovs gott

ta en filt
lägg dig en stund i skuggan
Av ett träd
njut trädkronorna grönska
Och blå glimtar emellan.,

Och du mår direkt bättre
2013-07-08

    Dan Myrbeck
Finstämt ....
2013-07-07

  Carina Bendix
Så känner vi alla ibland. Hoppas du mår bättre snart. Kram
2013-07-07

  Tess74
Usch...tunga ord. Ta hand om dig
2013-07-07

  Siggesdotter
Om det är till nån tröst....? Vi är alla där med jämna mellanrum - men snart vänder alltid hoppet åter :-) Kram!
2013-07-07

  Rozsi.kovacs

Den känslan finns nog hos alla ibland.. Men hopplösheten är inte,
bestående.. Låt den inte få fäste.. Utan välj hellre att fastna i livets
glädje näste...
2013-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Den känsla du beskriver kan nog kännas igen av de flesta. Livet är inte alltid underbart.
2013-07-07

    ej medlem längre
Tunga känslor att bära...man längtar efter tröst.
2013-07-07

    ej medlem längre
Ja, stor igenkänningskänsla i dessa rader - tänk om man kunde unna sig flera liv i detta livet och börja om från början från en helt annan purfärsk ny plats.. men tills dess, var morgon ny - så små nystartar får vi allt unna oss varje dag :
2013-07-07

  ResenärGenomLivet
Förstår känslan...
2013-07-07

  själensfrihet
Jag vet vad du menar med såna dagar kram
2013-07-07

  Maj-Lis VIP
Igenkännande
2013-07-07

  Fem hjärtan VIP
Ibland känns det så där...men det brukar gå över..Kram!
2013-07-07

    ej medlem längre
Så blir det ibland, det får nog de flesta vara med om, och visst är det svårt, mycket jobbigt, men det finns alltid en väg ut.
2013-07-07

  Rise Little One
Förstår känslan ganska väl...
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin