Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte nu längre...


Jag är vild



Jag är vild,
hör till dem som
vägrar låta sig
tämjas. Galen ko.
Farlig räv!

Men jag skall inte
skövla hönshuset
i ottan, skall ej
stånga bonden!

Skall bara lägga mig
på rygg, skreva med låren
och invänta

stjärnhimlen!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf