Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vimsig Vision.


Bebin ini framtiden




Ur virvlar
i tomrummet mellan
våra huvuden
anmäler han

sin Ankomst,

som skall inträffa -
långt efter
allas vår död,
här i längesen.

Små jollrande
skratt, får vi inte
höra, de små sockorna
som glider
av foten, får vi inte
se! Är de gula -
- eller blå? -Eller,

gråbruna av
leran från våra
urnor,
som syndafallen har
regnat på?







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 04:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande, flyganed inledning: "Ur virvlar
i tomrummet mellan
våra huvuden
anmäler han
sin Ankomst"
- Med briljant tänkvärt slut!
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf