Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTAS PORTMONNÄ

Ge mig några kärleksfulla ord

att spara

i mitt hjärtas portmonnä

att ta fram

när solen inte lyser

livet är grått och trist

dagarna går långsamt tysta

i sakta mak


Då ska jag öppna

mitt hjärtas portmonnä

lyssna på ordens spröda melodi

och solen ska åter lysa gul

på klarblå himlapäll

dekorerad med vita ullmoln

fast regnet tvättar fönstrens rutor

vinden piskar trädens kronor


Och livet tycks mig åter värdefullt





Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-13 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen vackert ;)
2013-07-15

  bittemi VIP
En fin text med en sorgsen ton
2013-07-13

  stig wikman
FINT SKRIVET
ELISABETH.
love that.
2013-07-13

    ej medlem längre
du skriver vackert och med inslag av vemod som jag tycker är så fint..
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP