Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns en oerhörd värdighet.


STILLSAMMA STOLTA

stillsamma stolta

panterkvinna

min hela sommardag

ska brinna

du satt i skuggan

lugn och fin

och tar nu plats i

poesin

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP