Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REVOLUTIONSGARDIST

som stolt revolutionsgardist

jag motsätter mig antikrist

tillbakavisar maktanspråk

jag vet att det betyder bråk

vill man ha tésupé med dans

så får man gå nån annanstans

det här är både eld och blod

här krävs det kraft såväl som mod

 

 

 

 

från hjärtat med Guds Ord som grund

och Jesu fasta blodsförbund

som borgar för Hans trofasthet

och ger oss vår identitet

som arvingar och rentvagna

blir blickar aldrig nedslagna

frimodigt ser vi uppåt på

den Gud som lät oss frälsning få

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP