Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Det har det alltid gjort.


Det fortsätter



Allt fortsätter:
Skatans stjärt,
minnets kedja,
diktandet och
komponerandet,
Livet och Döden,
klorofyllens turnéer,
flugorna och dammet,
barnalstringen och
sjukvården, arbetet
och framtiden.

Jag sluter ögonen
och domnar bort,
sjunker in i
icke-varats röda
trädgård, men en
mås visar stolt upp
sina vita vingar och leder
mig åter in i existensen.

Hösten kommer och tär
och destruerar och
snön begraver naturen.
Men snart börjar allt om igen.
Det fortsätter....








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-15 05:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insiktsfullt och hoppfullt om livets eviga flod.
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf