Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delaktighet



Svarta löv
i drömmens
dunkelljus.

Någon ropar - så
mitt inre universum
hör.

Dagar passerade,
med solvind
i seglen.

Salta tårar har
droppat ner i
kall rännsten.

Man färdas,
far fram, som
i en ström.

Det gråa blir blått,
jorden andas och -
- DU finns!

Livet fascinerar,
är både verklighet
och dröm.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-17 05:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Mörker och ljus!
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf